AjaxReport

"WIJ ZIJN AJAX"

BREKEND: ‘Ajax toch akkoord met Chelsea over Ziyech-transfer’

Hakim Ziyech staat voor een terugkeer bij Ajax. Volgens de Italiaanse transferbaas Gianluca Di Marzo gaat het de Amsterdammers toch lukken om tot overeenstemming te komen met Chelsea over een transfer.

Ajax staat op het punt om Antony voor circa honderd miljoen euro aan Manchester United te verkopen. Ziyech was vanaf het begin de topkandidaat, maar de financiële eisen zorgden voor een stevige blokkade. Chelsea en de aanvallende middenvelder lieten bovendien weten niets te zien in een huurconstructie.

Di Marzio laat zich niet uit over de details, maar het lijkt er nu dus op dat Ziyech alsnog terugkeert op het oude nest. Eerder kwam de aanvallende middenvelder annex rechtsbuiten in de periode 2016-2020 uit voor de Amsterdammers. Hij groeide uit tot een publiekslieveling.

In 2020 maakte Ziyech voor veertig miljoen euro de overstap naar Chelsea. Blessures en een trainerswissel waren er debet aan dat de Marokkaans international nooit echt zijn stempel kon drukken. Ziyech speelde nog wel relatief veel duels, maar een vaste basisplaats bleef uit.

WEDSTRIJDSHIRTJE WINNEN? Volg ons dan via FACEBOOK!

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.