AjaxReport

"WIJ ZIJN AJAX"

‘Ajax wil verrassen met komst van Lucas Ocampos (28)’

Ajax onderzoekt momenteel de mogelijkheden om Sevilla-aanvaller Lucas Ocampos naar Amsterdam te halen. Hij zou naast Hakim Ziyech topkandidaat zijn om de gelederen te komen versterken.

Dat meldt Gerjan Hamstelaar, een bekende Ajax-twitteraar die het vrijwel altijd bij het rechte eind heeft als het over Ajax gaat. Hij weet dat Ajax serieus de mogelijkheden onderzoekt om Ocampos naar Amsterdam te halen en dat de komende 24 uur wel eens cruciaal zouden kunnen zijn.

De 28-jarige Ocampos is bezig aan zijn derde seizoen in dienst van Sevilla. De club uit Andalusië betaalde vijftien miljoen euro voor hem aan Olympique Marseille, dat hem weer overnam van AC Milan. Ocampos was de afgelopen seizoenen een onbetwiste basisspeler bij Sevilla.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.