AjaxReport

"WIJ ZIJN AJAX"

‘Peperdure aanvaller in beeld bij Ajax om Antony op te volgen’

Vanochtend kwam naar buiten dat Chelsea niet bereid is om mee te werken aan een huurdeal met Ajax over Hakim Ziyech. Een permanente overgang is wel mogelijk maar dan wel tegen een transfersom van rond de 40 miljoen euro. Een bedrag dat de Amsterdammers natuurlijk nooit zullen gaan betalen.

En dus zal er een alternatief gevonden moete worden, mocht Antony naar Manchester United vertrekken. En volgens Foot Mercato hebben de Amsterdammers die nu geïdentificeerd in Calvin Stengs, van OGC Nice.

De linksvoetige rechtsbuiten wordt al jarenlang aan Ajax gelinkt, nu zouden de hoofdstedelingen hem daadwerkelijk op willen gaan halen. De zaakwaarnemer van de 23-jarige Stengs heeft deze week nog een gesprek op de planning staan met Nice, omdat zijn cliënt ook dit seizoen weer buiten de basis dreigt te gaan vallen.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.