AjaxReport

"WIJ ZIJN AJAX"

Alfred Schreuder stelt verrassende Europese doelstelling

Ajax treft dit seizoen Liverpool, Napoli en Rangers FC in de groepsfase van de Champions League. Trainer Alfred Schreuder is zeer content met deze loting.

“Ik vind het een geweldige loting voor ons, het zijn prachtige affiches”, oordeelde Schreuder donderdagavond op de persconferentie van Ajax. “We kijken uit naar de uitdagingen, daarom voetballen we. Voor ons wordt het moeilijk, maar dat geldt ook voor de tegenstanders.”

Schreuder weet dat deze groep ook veel sfeer met zich meebrengt. “Op dat gebied is het een mooie loting. De uitwedstrijden, maar wat denk je van de thuiswedstrijden in de Johan Cruijff ArenA? Het is een uitdagende poule met hartstikke goede tegenstanders. We willen overwinteren in Europa.”

Volgens Schreuder is de doelstelling duidelijk: Europees overwinteren. “Wij hoeven niet uit te spreken dat we overwinteren in de Champions League. Aan het eind van de volgende week moeten we zien hoe we ervoor staan, ook met het oog op de transferwindow.”

WEDSTRIJDSHIRTJE WINNEN? Volg ons dan via FACEBOOK!

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.