AjaxReport

"WIJ ZIJN AJAX"

‘Hakim Ziyech krijgt advies Chelsea zo spoedig mogelijk te verlaten’

De nieuwe bondscoach van Marokko, Walid Regragui, heeft Hakim Ziyech het advies gegeven Chelsea zo spoedig mogelijk te verlaten. Dit vanwege het naderende WK in Qatar.

Ziyech ontbrak de afgelopen interlandperiodes in de nationale ploeg van Marokko. De Chelsea-speler onderhield een dramatische relatie met de toenmalige bondscoach Vahid Halilhodzic, maar ondanks het bereiken van het WK is hij onlangs ontslagen. Met Regragui staat er nu een nieuwe trainer voor de groep.

Radio Mars heeft vernomen dat Regragui en Ziyech al een gesprek hebben gevoerd. De nieuwe bondscoach van Marokko overweegt de oud-Ajacied weer op te nemen in de selectie, maar hij heeft daarbij wel aangegeven dat een vertrek bij Chelsea zijn kansen vergroot.

Ajax en Tottenham Hotspur worden gezien als topkandidaten om Ziyech in te lijven. De Amsterdammers willen hem aantrekken indien Antony naar Manchester United verkast, maar vooralsnog willen zij hem alleen huren. Dat is voor Ziyech en Chelsea geen optie. Daarentegen is het prijskaartje voor een permanente deal te gortig bevonden.

WEDSTRIJDSHIRTJE WINNEN? Volg ons dan via FACEBOOK!

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.