AjaxReport

"WIJ ZIJN AJAX"

‘Jurrien Timber uiterst scherp in Champions League-treffen met oude bekende’

De loting voor de groepsfase van de Champions League is inmiddels bekend. Ajax treft Liverpool, Napoli en Rangers FC. Jurrien Timber krijgt in het treffen met Liverpool een oude bekende tegenover zich. Namelijk de Uruguayaanse scherpschutter Darwin Nunez.

Vorig seizoen was Ajax foutloos in de groepsfase, maar werd het uitgeschakeld door Benfica in de achtste finales. Na een 2-2 gelijkspel in Lissabon maakte Núñez het enige en dus winnende doelpunt in Amsterdam. “Ik dacht er wel meteen aan”, vertelde Timber donderdagavond tijdens het persmoment van Ajax. “Het is de bedoeling dat ik hem nu wel de baas ben.”

Ajax treft naast Liverpool ook Napoli en Rangers FC. Timber: “Het is een zware poule, maar het zijn leuke ploegen om tegen te spelen. De uitwedstrijden worden supermooi. Ik las dat Napoli de afgelopen twee jaar ongeslagen is in Champions League-thuiswedstrijden. Liverpool heeft natuurlijk de finale gehaald en Rangers deed dat in de Europa League”, zo citeert Voetbal International.

De Ajax-verdediger ziet Liverpool logischerwijs als mooiste affiche. “De vorige keer was ik er ook bij, maar zat ik op de bank in een leeg stadion. We speelden toen best goed. Ik denk niet dat we de favoriet zijn, maar het is een mooie test voor ons. Ook voor mij persoonlijk.”

WEDSTRIJDSHIRTJE WINNEN? Volg ons dan via FACEBOOK!

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.