AjaxReport

"WIJ ZIJN AJAX"

‘Ajax blokkeert Antony-transfer naar Manchester United’

Ajax wil haar smaakmaker deze zomer liever niet laten vertrekken naar Manchester United. Mocht hij wel vertrekken dan willen de Amsterdammers Hakim Ziyech halen, maar dit lijkt meer een utopie te zijn. Zijn Chelsea vraagt namelijk de hoofdprijs voor de 29-jarige speler.

Volgens het Algemeen Dagblad wil het technisch hart van Ajax de Braziliaan het liefste houden, ook omdat de transfer van Ziyech meer voeten in aarde heeft dan verwacht. Chelsea wil de spelmaker liever verkopen, terwijl Ajax in eerste instantie wil inzetten op huur. Zowel het salaris van Ziyech alsmede de vraagprijs van The Blues lijken een struikelblok te vormen.

Ook trainer Alfred Schreuder ziet Antony liever niet gaan en herhaalde dat donderdagvond nog maar weer eens nadat de Champions League-loting bekend was. “Ik heb begrip voor wat hij zegt, maar hij heeft een contract bij Ajax en volgens mij zijn wij ook een aardige club.” De oefenmeester zou het ook gek vinden als de vleugelspeler Champions League-voetbal win inruilen voor Europa League-voetbal.

Hoewel Schreuder een transfer niet ziet zitten lijkt de clubleiding van Ajax toch overstag te gaan als er een bepaald bedrag op tafel komt voor Antony. Wanneer United bereid is om honderd miljoen euro op tafel te leggen, dan lijkt een transfer onafwendbaar. Bovendien wil de Braziliaan zelf ook het liefste vertrekken. Ajax heeft echter een troef achter de hand en dat is het WK. De vleugelspeler moet immers wel blijven spelen en presteren om mee te kunnen naar het WK in Qatar.

WEDSTRIJDSHIRTJE WINNEN? Volg ons dan via FACEBOOK!

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.