AjaxReport

"WIJ ZIJN AJAX"

‘Borussia Dortmund moet naar Ajax kijken’

Voormalig topvoetballer Lothar Matheus heeft uitgehaald naar Borussia Dortmund. Hij vindt het namelijk maar een ambitieloze hap. Ze zouden in zijn optiek meer naar Ajax moeten kijken. De voormalig Duits topvoetballer merkt dat BVB amper nog moeite onderneemt om het Bayern München écht lastig te maken in de Bundesliga.

“Men kan bij BVB keer op keer zeggen best tevreden te zijn met het seizoen.. Ze staan alweer negen punten achter op Bayern München. En ver voor op de nummer drie. Helemaal volgens de doelstelling. Maar dat is slechts de halve waarheid”, foetert Matthäus.

Dortmund ligt bovendien ook al uit de Duitse beker én de Champions League (mede door toedoen van Ajax). “Zoals zo vaak in Dortmund. Als je in alle bekertoernooien uitgeschakeld wordt en jezelf voor gek zet, moet je niet zeggen dat het seizoen bevredigend is. Het is juist een wreed jaar voor Borussia.”

“Als ik dan al die smoesjes over de salarissen bij Bayern hoor..” Matthäus wijst aan dat Dortmund op zijn beurt uit de Duitse beker en de CL werd gekegeld door clubs die op hun beurt weer minder betalen dan de geelhemden. “Ik zou graag willen weten hoeveel meer salaris Dortmund betaalt in vergelijking met Ajax. Of met Rangers FC en FC St. Pauli.” Die laatste twee ploegen waren te sterk voor Dortmund in de Europa League en Duitse beker.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.