AjaxReport

"WIJ ZIJN AJAX"

‘Antony maanden niet inzetbaar voor Ajax’

Ajax kan voorlopig geen gebruik maken van de diensten van Antony. De Braziliaanse aanvaller is namelijk flink geblesseerd geraakt tijdens een interland van zijn nationale team tegen Bolivia. Hij moest per brancard van het veld af.

Na de wedstrijd tegen Feyenoord leek Antony al geblesseerd te zijn toen de vleugelspeler op krukken de perskamer binnenkwam. De vleugelspeler reisde echter toch af naar Brazilië. In de wedstrijd tegen Bolivia ging het echter opnieuw mis. De 22-jarige aanvaller moest met een enkelblessure het veld verlaten.

Ajax meldt op haar website dat de blessure na onderzoek aan de rechterenkel ernstiger is dan verwacht. Het is slechts nieuws voor Ajax, dat volop in de titelstrijd is verwikkelt met PSV. In ieder geval zal Antony de duels met Sparta, NEC en PEC Zwolle moeten missen. Bovendien moet trainer Erik ten Hag de smaakmaker ook missen in de bekerfinale tegen PSV. Het is nog onduidelijk of Antony de laatste competitieduels wel weer in actie kan komen. Ajax speelt in mei nog tegen AZ, SC Heerenveen en Vitesse.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.