AjaxReport

"WIJ ZIJN AJAX"

Vinnige Erik ten Hag: ‘Zullen we het over PSV tegen Ajax hebben?’

WEDSTRIJDSHIRTJE WINNEN? Volg ons dan via FACEBOOK!

Aanstaande zondag staat de kraker tussen PSV en Ajax op het programma. En Ajax-trainer Erik ten Hag schoof vandaag aan voor een persconferentie en de aanwezige journalisten vroegen hem naar de interesse van de Amsterdammers in zowel Steven Bergwijn als Mohamed Ihattaren. Al kregen ze niet het antwoord wat ze wilden.

Het was groot nieuws deze week: Ajax werkt aan de komst van Ihattaren. Ten Hag zou zelfs al hebben gesproken met de voormalig speler van PSV. Maar of dat gesprek ook daadwerkelijk heeft plaatsgevonden, wilde de trainer vrijdag nog niet bevestigen. “Ik heb gisteren met je collega gesproken. Zij heeft me hier uitgebreid over doorgezaagd en ik blijf bij dit antwoord”, doelde hij op het interview met ESPN-verslaggever Fresia Cousiño Arias vlak voor de ontmoeting met Excelsior Maassluis.

Ten Hag werd ook gevraagd naar Bergwijn, die midweeks tijdens een sensationele invalbeurt twee keer scoorde voor Tottenham Hootspur. “Er zijn altijd geruchten rondom spelers. Pas als het een speler van Ajax is, kan ik er mijn mening over geven”, hield Ten Hag zich wederom op de vlakte. Dat de trainer veel vragen kreeg over de transfergeruchten, begreep hij wel. “Ik snap de journalistiek achtergrond, maar wij gaan nooit in op namen of geruchten. Zullen we het hebben over PSV tegen Ajax?”, reageerde Ten Hag een beetje geïrriteerd toen weer vragen over geruchten moest beantwoorden.

Ajax heeft nog geen vervanger aangetrokken voor de naar Shakhtar Donetsk vertrokken David Neres. “Wij hebben ons voorwerk gedaan. De mogelijkheden zijn we nu aan het aftasten, maar we kijken ook zeker intern. Er is een aantal jongens die de vacature kan invullen. We hebben bijvoorbeeld niet voor niets Daramy gehaald”, aldus Ten Hag, die ook op de zeventienjarige Amourricho van Axel Dongen doelde. “Die heeft zeker de potentie.”

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.