AjaxReport

"WIJ ZIJN AJAX"

‘Lastige onderhandelingen tussen Ajax en Napoli’

WEDSTRIJDSHIRTJE WINNEN? Volg ons dan via FACEBOOK!

De onderhandelingen tussen Ajax en Napoli over Nicolas Tagliafico verlopen moeizaam. De Italianen willen de Argentijn graag huren maar de Amsterdammers zetten in op een verkoop. Dat meldt La Gazzetta dello Sport donderdag.

De zaakwaarnemer van de international sprak eerder deze week met de clubleiding van Ajax over een transfer voor zijn cliënt. Tagliafico verpietert op de bank, terwijl hij per se wil spelen met oog op het WK in Qatar later dit jaar. Napoli en Olympique Marseille meldden zich, maar willen enkel huren met een optie tot koop.

De Nederlandse landskampioen willen verdienen aan een vertrek van Tagliafico en denken daarbij aan een bedrag van zeven miljoen euro. De 29-jarige Zuid-Amerikaan heeft een contract tot medio 2023 in de Johan Cruijff ArenA. Ajax wil niet het risico lopen dat Tagliafico over een jaar gratis de deur uitloopt.

Napoli heeft volgens de berichtgeving Tagliafico bovenaan op het lijstje wat betreft de linksbackpositie. Mocht deze deal niet doorgaan komen Mathias Olivera (Getafe) en Reinildo (Lille) op de radar. De verwachting was dat Tagliafico Ajax eerder al zou verlaten, maar de interesse in hem werd nooit echt concreet. Toen verkeerde hij nog in een luxepositie, nu wil hij per se weg omdat het aantal speelminuten zeer gering is.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.