AjaxReport

"WIJ ZIJN AJAX"

BREAKING: ‘Ajax huurt Ihattaren met optie tot koop van Juventus’

WEDSTRIJDSHIRTJE WINNEN? Volg ons dan via FACEBOOK!

Mohamed Ihatarren leek op huurbasis naar FC Utrecht te gaan maar nu is Ajax tussen beide gekomen. En volgens het medium ESPN naderen ze een akkoord met Juventus. Het zou gaan om een verhuur met optie tot koop. Hij zou dan voor vier jaar kunnen tekenen in Amsterdam.

“De Amsterdammers willen de talentvolle Ihattaren voor een halfjaar huren van Juventus. Bovendien heeft Ajax een optie tot koop bedongen. ESPN heeft de aanstaande overstap van Ihattaren naar Ajax gecheckt bij zijn zaakwaarnemer, Ali Dursun. Hij wil de overstap bekennen noch ontkennen.”

De betaalzender vervolgt: “Als Ajax er voor kiest Ihattaren definitief in te lijven, komt hij voor vier jaar vast te liggen in Amsterdam. De overstap zou behoorlijk pikant zijn; Ihattaren vertrok afgelopen zomer door de achterdeur bij PSV, de club die hem opleidde.” Zondag staan PSV en Ajax lijnrecht tegenover elkaar.

2 thoughts on “BREAKING: ‘Ajax huurt Ihattaren met optie tot koop van Juventus’

  1. Hans- van der Velde says:

    Eindelijk weer eens goed nieuws??

  2. gerrit de Niet says:

    goed gedaan

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.