AjaxReport

"WIJ ZIJN AJAX"

Oussama Idrissi per direct naar Spaanse laagvlieger Cadiz

WEDSTRIJDSHIRTJE WINNEN? Volg ons dan via FACEBOOK!

Oussama Idrissi speelt de komende zes maanden voor Cadiz. Hij komt op huurbasis over van Sevilla. De club uit Andalusië haalde de aanvaller anderhalf jaar geleden op bij AZ, maar vooralsnog kwam hij niet verder dan zeventien officiële wedstrijden voor de club (nul doelpunten, drie assists). Dit seizoen staat de teller op 245 speelminuten voor de club.

Vorig seizoen verhuurde Sevilla Idrissi al aan Ajax. Dat werd evenmin een succes. De aanvaller kwam in een goed draaiende selectie terecht, waardoor trainer Erik ten Hag geen noodzaak zag om hem veel minuten te laten maken. Van een eventueel langer verblijf was dan ook geen sprake.

Idrissi mag aan de bak met Cádiz. De club staat negentiende in La Liga met slechts vijftien punten, waardoor degradatie dreigt.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.