AjaxReport

"WIJ ZIJN AJAX"

‘Erik ten Hag wil dat Tagliafico niet vertrekt’

WEDSTRIJDSHIRTJE WINNEN? Volg ons dan via FACEBOOK!

Erik ten Hag wil dat Nicolas Tagliafico deze transferperiode niet vertrekt bij Ajax. De directie zou met Napoli in gesprek zijn over een transfer van de vleugelback die niet blij is met zijn reserverol in Amsterdam.

Als het aan Ten Hag ligt, maakt Tagliafico het seizoen af bij Ajax. “Ik zal er zeker voor vechten om hem te behouden”, zegt hij op de persconferentie in aanloop naar de topper tegen PSV. “Met hem hebben we zeven verdedigers. Zonder hem wordt het een dunne spoeling, maar ik merk zeker wel dat het voor hem van belang is dat hij aan spelen toekomt.”

De 51-jarige oefenmeester prijst de houding van Tagliafico. “Donderdag (tegen Excelsior Maassluis, red.) speelde hij met ontzettend veel drive, passie en ontzettend veel kwaliteit. Hij moet hard werken op de trainingen, geduldig zijn en wachten op zijn kans.”

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.