AjaxReport

"WIJ ZIJN AJAX"

‘Ajax wil vijftien miljoen euro hebben voor Perr Schuurs’

WEDSTRIJDSHIRTJE WINNEN? Volg ons dan via FACEBOOK!

AC Milan heeft een oogje op Ajax-mandekker Perr Schuurs nu de komst van Sven Botman onhaalbaar lijkt te zijn voor de Italianen. Maar technisch directeur Marc Overmars wil flink wat geld zien voor zijn reservespeler. Naar verluidt een bedrag van vijftien miljoen euro.

Ook die vraag prijs is Milan wat te gortig: wegens de financiële situatie in San Siro kunnen de Rossoneri eigenlijk alleen maar huren, al dan niet met verplichte optie tot koop.

Iets meer dan een half jaartje geleden speelde Schuurs een sterk jeugd-EK. In de zomer werd er volop naar hem geïnformeerd. Daar vertelde de centrumverdediger over: “Na het EK heeft een aantal clubs zich gemeld. Natuurlijk is het mooi en een compliment als bepaalde clubs zich melden, maar ik ben hier nog niet klaar en wil me hier nog doorontwikkelen.”

“Ik ben nog jong”, vervolgde Schuurs. “Als jonge speler heb je ups en downs. Die heb ik ook afgelopen seizoen gehad. Ik probeer nu steeds constanter te worden. Iedereen maakt zulke dingen mee in zijn ontwikkeling. Het is een kwestie van er goed mee omgaan.”

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.