AjaxReport

"WIJ ZIJN AJAX"

Napoli wil Tagliafico huren van Ajax met optie tot koop

WEDSTRIJDSHIRTJE WINNEN? Volg ons dan via FACEBOOK!

Nicolas Tagliafico staat voor een vertrek bij Ajax. Zijn zaakwaarnemer heeft namelijk bevestigt dat Napoli contact heeft opgenomen met hem.

Of de Italiaanse topclub een akkoord bereikt met Ajax, is echter afwachten. Volgens zaakwaarnemer Ricardo Schlieper wil Napoli de 29-jarige linksback huren, met een optie tot koop. De Amsterdammers willen hem liever behouden of direct verkopen. Tagliafico werd ook al in verband gebracht met Olympique Marseille, maar ook de Fransen willen alleen huren, weet de NOS.

Tagliafico heeft nog een contract tot medio 2023 in de Johan Cruijff Arena. Hij kwam begin 2018 over van Independiente en was de voorbije jaren een vaste waarde. Dit seizoen is de vleugelverdediger zijn plek echter kwijtgeraakt aan Daley Blind. Hij begon pas drie keer in de basis in de Eredivisie. Naar verluidt verlangt Ajax een bedrag van zeven miljoen euro.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.