AjaxReport

"WIJ ZIJN AJAX"

‘Frenkie de Jong gelinkt aan stunttransfer naar Arsenal’

Het zou zomaar kunnen dat Frenkie de Jong een transfer zal gaan maken naar Arsenal. Het medium Football.Londen acht dit namelijk een haalbare kaart voor de gevallen topclub.

Onlangs claimde The Daily Mail dat Chelsea een bod van 33 miljoen pond uitgebracht had voor de handtekening van de FC Barcelona-spelmaker, maar dat werd daarna ontkracht door ‘transfergoeroe’ Fabrizio Romano. Dat betekent echter niet dat The Blues geen oren hebben naar een samenwerking.

Mogelijk krijgt de huidige nummer drie van de Premier League concurrentie uit eigen stad; ook Arsenal zou namelijk nadrukkelijk naar Frenkie de Jong hengelen. En ondanks het feit dat The Gunners de laatste jaren een flink jasje uitgedaan hebben wat betreft status, denkt Football.London dat een deal niet volstrekt uitgesloten is.

De bovengenoemde bron haalt een interview van De Jong met Voetbal International uit 2019 aan, waarin de middenvelder zich positief uitliet over de Londenaren. Hij zei immers: “In mijn hoofd heb ik heel lang het volgende rijtje gehad: Ajax-Arsenal-Barcelona, zeg maar de Marc Overmars-route. Maar ja, als je dan direct naar Barcelona kunt, dan bén je dus ook gelijk waar je wilt zijn. Sneller dan je zelf ooit durfde dromen.”

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.