AjaxReport

"WIJ ZIJN AJAX"

‘Tottenham wil 25 miljoen van Ajax voor Steven Bergwijn’

WEDSTRIJDSHIRTJE WINNEN? Volg ons dan via FACEBOOK!

Mocht Ajax werk willen maken van de komst van Steven Bergwijn dan zullen de Amsterdammers 25 miljoen euro op tafel moeten leggen. Ajax bracht tot dusver een bod uit van achttien miljoen euro, maar dat werd door de Premier League-topclub afgeslagen. Journalist Gerard Romano weet dat Spurs hoopt op een bedrag van minimaal 25 miljoen euro.

“Beide clubs zijn nog in gesprek, maar het is geen gemakkelijke deal”, vertelt de Italiaan in de Here We Go-podcast. “Dat komt ook door het salaris. Dat is een ander item voor Ajax. Maar er is nog tijd.”

Tottenham betaalde in januari 2020 nog dertig miljoen euro voor Bergwijn, maar de voormalig PSV’er veroverde in Londen nooit een basisplaats. De Engelse club is nu bereid om mee te werken aan een vertrek om meer transfergeld te genereren.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.