AjaxReport

"WIJ ZIJN AJAX"

Telstar huurt Braziliaanse aanvaller (19) van Ajax

WEDSTRIJDSHIRTJE WINNEN? Volg ons dan via FACEBOOK!

Telstar huurt de Braziliaanse aanvaller Giovanni Mason Ribeiro voor de rest van het seizoen van Ajax. Beide partijen hebben namelijk een akkoord bereikt.

Ajax schrijft dinsdagavond: “Giovanni werd op 31 januari 2002 geboren in Bauru, Brazilië. Hij kwam begin 2020 over van Santos FC en behoorde sindsdien tot de selectie van Jong Ajax. De rechtspoot maakte op 30 augustus 2020 zijn debuut in het betaalde voetbal in de wedstrijd Jong Ajax – Roda JC: 0-4. Hij speelde sindsdien 31 officiële wedstrijden voor de beloften, en scoorde daarin twee keer.”

Het huidige contract van Giovanni loopt medio 2024 af. Dit seizoen speelde hij acht keer voor Jong Ajax in de Keuken Kampioen Divisie, met een totaal van 236 speelminuten. De Amsterdammers hopen dat de Braziliaan bij Telstar meer bagage op kan doen in het betaald voetbal.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.