AjaxReport

"WIJ ZIJN AJAX"

‘Napoli meldt zich bij Ajax, speler gaat vertrek forceren’

WEDSTRIJDSHIRTJE WINNEN? Volg ons dan via FACEBOOK!

Het Italiaanse Napoli zou zich bij Ajax hebben gemeld voor Nicolas Tagliafico en een bod hebben neergelegd op de vleugelback. Hier maakt het medium Tuttomercatoweb melding van.

Tagliafico is reservespeler geworden in Amsterdam. Trainer Erik ten Hag koos centraal achterin voor Jurriën Timber en Lisandro Martínez, waardoor Daley Blind als linksback werd geposteerd. De Argentijn speelde dit seizoen pas 553 minuten over een totaal van veertien wedstrijden.

Ondanks zijn temperament accepteerde Tagliafico zijn rol tot op heden. Volgens het Italiaanse medium is het ongeduld echter voorbij. De Argentijn wil weer wekelijks spelen en heeft zijn management daarom opdracht gegeven om tot een oplossing te komen.

Napoli heeft dinsdag een huurtransfer met een optie tot koop voorgesteld. Mocht Ajax hiermee instemmen, dan vliegt Tagliafico zo snel mogelijk naar Napels om de overstap rond te maken. Ook FC Barcelona en Olympique Marseille zijn in de race, maar op dit moment geniet de Italiaanse club de voorkeur.

Het is overigens maar de vraag of Ajax instemt met een huurdeal. De Amsterdammers hebben vooralsnog aangegeven dat een transfer niet aan de orde is, tenzij de hoofdprijs op tafel komt. Een ultiem transferverzoek van de loyale Tagliafico zorgt mogelijk tóch voor een doorbraak.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.