AjaxReport

"WIJ ZIJN AJAX"

‘Luis Suarez maakt mogelijk transfer naar Aston Villa’

Het zou zomaar kunnen dat Luis Suarez een opzienbare transfer gaat maken. Aston Villa zou namelijk een optie voor voor de Uruguayaanse goaltjesdief. Hier maakt de journalist Gerard Romero melding van.

De club uit Birmingham staat sinds enkele maanden onder leiding van Steven Gerrard. De Villa-manager speelde bij Liverpool jarenlang samen met Suárez, die hij graag naar de club wil halen. Met Philippe Coutinho en Lucas Digne wist men deze winter al twee serieuze aankopen te realiseren.

Volgens Romero heeft Suárez een aantal aanbiedingen afgeslagen. Palmeiras, Corinthians en Atlético Mineiro zouden allemaal een voorstel hebben ingediend bij de Uruguayaanse aanvaller, die een aflopend contract heeft bij Atlético Madrid. Ook uit Saoedi-Arabië werd belangstelling getoond.

De 34-jarige Suárez ziet naar verluidt een terugkeer naar de Premier League wel zitten. Het idee om opnieuw samen te werken met Gerrard kan hem wel bekoren, al zal dat waarschijnlijk wel betekenen dat hij niet langer om de prijzen meedoet. Eerder werd zijn naam al gelinkt aan een overstap naar MLS-club Inter Miami.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.