AjaxReport

"WIJ ZIJN AJAX"

‘Steven Bergwijn wil de jackpot gaan verdienen bij Ajax’

WEDSTRIJDSHIRTJE WINNEN? Volg ons dan via FACEBOOK!

Ajax zal ver moeten gaan om Steven Bergwijn binnen te halen. Zijn club Tottenham wil een flinke transfersom voor hem hebben en zelf heeft hij ook flinke eisen wat betreft zijn salaris. De Eredivisie-kampioen bood eerder achttien miljoen voor de 24-jarige aanvaller, maar dat was voor Spurs niet genoeg.

Transferexpert Fabrizio Romano meldt dat de Londenaren op tenminste 25 miljoen euro rekenen. Mocht Ajax daarmee over de balk komen, wordt Bergwijn de duurste aankoop uit de clubhistorie. Sébastien Haller kostte een jaar geleden 22 miljoen.

Here We Go-podcast. “Dat komt ook door het salaris. Dat is een ander item voor Ajax. Maar er is nog tijd.” Tottenham maakte in de winter van twee jaar geleden nog dertig miljoen over naar PSV. Daarbij is Bergwijn ook een salaris gaan verdienen naar maatstaven van de Premier League-top, waar voor Ajax nu nog een extra obstakel vormt.

Bij Spurs wist Bergwijn onder verschillende managers nooit uit te groeien tot een vaste basiskracht. Ook onder Antonio Conte kwam de Amsterdammer er in eerste instantie nauwelijks aan te pas, de laatste duels ontbreekt hij met een kuitblessure. Vorige week zei de Italiaanse manager nog Bergwijn absoluut niet te willen laten gaan. Dat leek enkel bij het transferspel te horen: voor de juiste prijs mag de aanvaller wel degelijk weg. Zo wordt het ruimte gecreëerd om aankopen te doen.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.