AjaxReport

"WIJ ZIJN AJAX"

‘AC Milan wil bij Ajax gaan toeslaan voor reservespeler’

WEDSTRIJDSHIRTJE WINNEN? Volg ons dan via FACEBOOK!

AC Milan wil Perr Schuurs overnemen van Ajax. Dit weet het medium MilanNews te melden. Een fantastische transfer lonkt dus voor de mandekker die reservespeler is in Amsterdam.

Al enige tijd is AC Milan op zoek naar een nieuwe centrale verdediger. Sven Botman van Lille OSC werd nadrukkelijk genoemd, maar hij bleek te duur en kreeg uiteindelijk sowieso geen toestemming om de Franse club te verlaten. De clubleiding zoekt nu naar alternatieve opties en via tussenpersonen zou Schuurs ter sprake zijn gekomen.

De Limburger werd al eerder aan Milan gelinkt, maar mogelijk pakt de club uit Milaan nu ook echt door. Naar verluidt zou Schuurs voor vijftien tot twintig miljoen euro een volgende stap mogen maken. Overigens sluit het medium zelfs verhuur niet uit.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.