AjaxReport

"WIJ ZIJN AJAX"

‘FC Barcelona wil 70 miljoen hebben voor Frenkie de Jong’

WEDSTRIJDSHIRTJE WINNEN? Volg ons dan via FACEBOOK!

FC Barcelona zou bereid zijn om spelmaker Frenkie de Jong te verkopen. Ze moeten namelijk nog altijd bezuinigen en tegelijkertijd droomt president Joan Laporta van nieuwe spelers van het kaliber Erling Braut Haaland (Borussia Dortmund). Om die reden zou het bestuur in Camp Nou akkoord willen gaan met een transfersom à la zeventig miljoen euro.

Chelsea werd onlangs naar voren geschoven voor een prijskaartje van dertig tot veertig miljoen euro. Dat gaat er bij Barcelona niet in, maar voor iets minder dan de originele aanschafprijs (75 miljoen euro zonder bonussen) zou men alsnog akkoord willen gaan.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.