AjaxReport

"WIJ ZIJN AJAX"

Erik ten Hag had zelf corona, Ajax komt met reactie

WEDSTRIJDSHIRTJE WINNEN? Volg ons dan via FACEBOOK!

Ajax-trainer Erik ten Hag heeft de afgelopen dagen thuisgezeten vanwege een coronabesmetting. Hier maakt de Telegraaf melding van. Ajax bevestigt dit nieuws niet.

“Het klopt dat Erik ten Hag enkele dagen niet op de club is geweest”, laat een woordvoerder van Ajax wel weten aan de ochtendkrant. “Over de redenen: of het om een coronabesmetting, quarantainemaatregel of privézaak ging, laten wij ons niet uit.”

Ten Hag stond zaterdag, een dag voor de Eredivisie-hervatting tegen FC Utrecht, weer op het trainingsveld met zijn spelers. Alle medewerkers van Ajax in Stadion Galgenwaard testten negatief op corona, benadrukt de Amsterdamse club.

De laatste weken lag Ajax onder vuur, nadat vier besmette Ajacieden met een privéjet van Portugal naar Nederland waren gevlogen. Volgens Ten Hag kunnen de regels, die gelden voor de normale maatschappij, niet altijd gelden voor de topsport.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.