AjaxReport

"WIJ ZIJN AJAX"

‘Denk dat Brian Brobbey beter is dan Sebastien Haller’

WEDSTRIJDSHIRTJE WINNEN? Volg ons dan via FACEBOOK!

Brian Brobbey staat momenteel in de spits bij Ajax omdat Sebastien Haller speelt op de Afrika Cup. Analist Theo Janssen vindt dat Brobbey ook na de terugkomst van Haller moet blijven staan.

“Ik denk dat als Haller terugkomt, en Brobbey speelt nog een paar wedstrijdjes, dat Haller kan gaan zitten”, zei Janssen zondagavond aan tafel bij Studio Voetbal. “Ik denk dat Brobbey beter is, dat denk ik echt. Haller heeft twaalf goals gemaakt in de Eredivisie en heeft het natuurlijk fantastisch gedaan in de Champions League. Maar als Pierre van Hooijdonk nu in de spits gaat staan bij Ajax, maakt hij er ook twaalf.”

Janssen blijft bij zijn punt, ook al is Haller ook de topscorer van de Champions League (tien goals). “Als je bij Ajax in de spits speelt krijg je zó veel kansen, en zeker als je met Tadic en Antony aan de zijkanten speelt. Als Brobbey het hele seizoen zou hebben gespeeld, had hij er zeker twaalf gemaakt.”

One thought on “‘Denk dat Brian Brobbey beter is dan Sebastien Haller’

  1. Hans- Velde van der says:

    Eén goede wedstrijd en eenieder heeft zijn mening al klaar. Laten we even zien als er de komende weken tegenstanders komen die de bus parkeren of het dan nog zo goed gaat als afgelopen week.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.