AjaxReport

"WIJ ZIJN AJAX"

‘Hull City geinteresseerd in Ajax-spits Danilo’

WEDSTRIJDSHIRTJE WINNEN? Volg ons dan via FACEBOOK!

Ajax-spits Danilo mag zich in de belangstelling heugen van het Engelse Hull City dat uitkomt op het tweede niveau. Dit weet The Daily Mail te melden.

Hull City staat na 25 van de 46 wedstrijden negentiende, strijden om degradatie uit het Championship en hebben pas twintig keer gescoord. The Tigers zijn dus dringend op zoek naar aanvallende versterking en hebben volgens de berichtgeving uit Hull hun oog laten vallen op Danilo. Of de Braziliaan het ook ziet zitten om naar het tweede niveau van Engeland te vertrekken, is nog afwachten.

Feit is echter dat Danilo – die ook al aan Vitesse werd gelinkt – in Amsterdam niet op veel speeltijd hoeft te rekenen, zeker als Sébastien Haller terugkeert van de Afrika Cup. Zondag behoorde hij niet tot de wedstrijdselectie voor het duel met FC Utrecht. De vorig seizoen bij FC Twente gestalde spits scoorde voor de winterstop twee keer in acht Eredivisie-duels.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.