AjaxReport

"WIJ ZIJN AJAX"

‘Christian Eriksen tekent contract bij Brentford’

WEDSTRIJDSHIRTJE WINNEN? Volg ons dan via FACEBOOK!

Christian Eriksen keert hoogstwaarschijnlijk terug in de Premier League. Hij staat namelijk op het punt om een contract te tekenen bij Brentford. Volgens De Telegraaf waren in totaal drie Eredivisie-clubs in hem geïnteresseerd, maar namen worden niet genoemd. Eriksen heeft ook een optie in de Bundesliga.

De krant schrijft dat het gesprek tussen PSV en Eriksen een ‘signaal’ is richting Ajax. ‘Dat PSV inspanningen heeft gedaan om de man, die al 109 interlands achter zijn naam heeft staan en die dit jaar andermaal aan het WK in Qatar wil deelnemen, binnen te halen is een stevig signaal dat ze er in Brabant alles aan doen om Ajax van de landstitel af te houden.’

Maandag kwam naar buiten dat Eriksen een contract tot het einde van het seizoen kan tekenen bij Brentford, met een optie voor nog een seizoen. De Deen is op de weg terug nadat hij vorig jaar in elkaar zakte tijdens de EK-wedstrijd tegen Finland. Sindsdien heeft Eriksen een defibrillator, maar dat is voor spelers in Italië niet toegestaan en dus werd zijn contract bij Internazionale ontbonden.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.