AjaxReport

"WIJ ZIJN AJAX"

‘Barcelona wil Taglaifico van Ajax overnemen’

WEDSTRIJDSHIRTJE WINNEN? Volg ons dan via FACEBOOK!

FC Barcelona wil Nicolas Tagliafico proberen over te nemen van Ajax. Hier maakt het medium TyC Sports melding van. Het meedium rept over een navraag vanuit Catalonië die duidelijk heeft gemaakt dat het prijskaartje voor Tagliafico zeven miljoen euro bedraagt.

Barça-trainer Xavi Hernández wil graag nog een extra vleugelverdediger binnenhalen nu Jordi Alba de enige overgebleven optie links achterin is. Bovendien is Alba niet meer van het niveau dat-ie ooit wel was. De 29-jarige Tagliafico ligt nog tot medio 2023 vast bij Ajax, de alternatieven van Barcelona zijn José Luis Gayá (Valencia) en Robin Gosens (Atalanta).

“Nicolás Tagliafico wil Ajax deze winter verlaten”, schreef het Algemeen Dagblad vanochtend nog. “De Argentijn, die dit seizoen is veroordeeld tot een reserverol, staat in de belangstelling van Napoli en Olympique Marseille. Beide clubs willen de linksback, die met het oog op het WK dit jaar op meer speeltijd mikt, huren van Ajax.” Maar nu is dus ook Barcelona op de markt, en wel voor een permanente deal.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.