‘Ajax gaat poging wagen voor Toby Alderweireld’

Toby Alderweireld mag vertrekken bij Tottenham Hotspur en volgens de Engelse media wil Ajax hem nu terughalen. Er zouden drie clubs zijn die zich bij de spelersagent van Alderweireld gemeld hebben: Ajax, PSV én Club Brugge.

Het zou echter zomaar eens zo kunnen zijn dat we van doen hebben met oude informatie, want de Eindhovenaren hebben André Ramalho overgenomen van Red Bull Salzburg, waardoor de komst van de Rode Duivel overbodig lijkt. In het afgelopen seizoen was er echter wél contact tussen technisch manager John de Jong en de zaakwaarnemer van Alderweireld.

Een terugkeer van de verdediger naar de Johan Cruijff ArenA zou door de supporters hoogstwaarschijnlijk met gejuich begroet worden, maar de vraag is of Ajax hem wel nodig heeft. Oefenmeester Erik ten Hag beschikt immers over Jurriën Timber, Daley Blind, Lisandro Martínez, Perr Schuurs én Lisandro Magallán.

Misschien heeft Club Brugge dus wel de beste papieren om Alderweireld in te lijven. Naar verluidt wil Tottenham 10 tot 15 miljoen euro hebben voor de routinier.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.