Kjell Scherpen: “Was een moeilijk besluit om Ajax te verlaten”

Kjell Scherpen speelt de komende seizoenen voor Brighton. De keeper verbond zich in 2019 aan de Amsterdammers, maar speelde slechts vier officiële wedstrijden in de hoofdmacht van oefenmeester Erik ten Hag.

Op de officiële website van Brighton vertelt de goalie: “De transfer hing al even in de lucht. Ik ben blij dat ik hier nu ben. De Premier League is een hele mooie competitie. De club heeft ook een vernieuwd trainingscomplex. Dat ziet er heel mooi uit. De eerste indrukken zijn heel positief.”

Scherpen benadrukt: “Het was een moeilijk besluit om Ajax te verlaten. Ajax is een grote club en ik heb daar veel geleerd: in het doel, maar ook qua meevoetballen. In Amsterdam woonde ik, samen met mijn vriendin, ook voor het eerst op mezelf. Ook buiten het veld ben ik daar dus gegroeid. Ik heb twee hele mooie jaren gehad, maar ik ben nu klaar voor een nieuw avontuur.”

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.