‘Ajax strijd met Bayern en Barca om handtekening van Roony Bardghji’

Ajax is in een concurrentiestrijd beland met zowel Bayern Munchen als FC Barcelona om de handtekening van het supertalent Roony Bardghji. In november vorig jaar tekende hij nog een eerste profcontract bij het Deense FC Kopenhagen.

De Denen kunnen wat dat betreft dus de situatie bepalen. Volgens het Deense BT heeft Barcelona momenteel de beste papieren, maar ook Bayern en Ajax zijn serieus in hem geïnteresseerd. De pas vijftienjarige middenvelder annex aanvaller zou zelf al hebben besloten dat hij zijn carrière buiten Scandinavië wil voortzetten.

Bardghji werd eerder ‘het grootste Zweedse talent sinds Ibrahimovic’ genoemd. Op dat moment was hij nog actief voor Malmö FF, waar Zlatan Ibrahimovic ook actief was. Naar verluidt moet hij ruim twee miljoen euro opbrengen.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.