‘Chelsea-trainer Tuchel deelt sneer uit naar Hakim Ziyech’

Hakim Ziyech zit in de problemen bij Chelsea. Hij werd net als een aantal andere aankopen voor veel geld aangetrokken maar de resultaten zijn er niet. Trainer Thomas Tuchel leek daar gisteren over uit te halen.

Chelsea spendeerde in de zomer van 2020 een hoop miljoenen aan transfers. Zo werd Ziyech voor circa veertig miljoen euro opgepikt bij Ajax. Ook Kai Havertz, Timo Werner en Ben Chilwell werden onder meer binnengehaald, maar desondanks draait de Londense club niet naar wens dit seizoen.

Na het duel met Southampton deelde Tuchel via de Britse pers een duidelijke sneer uit. “Mijn taak is om wedstrijden te winnen, niet om bepaalde dure spelers samen te brengen”, zei de Chelsea-manager. Ziyech viel in na de voorgaande weken ook al bankzitter te zijn geweest, dus grote kans dat hij ook op hem doelt…

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.