‘Ajax doet bod van vijftien miljoen euro op Claudinho’

Ajax heeft haar zinnen gezet op de Braziliaanse middenvelder Claudinho. De Amsterdammers zouden naar verluidt een bod van vijftien miljoen euro hebben gedaan op hem.

Er is meer interesse voor hem maar volgens de Braziliaanse media heeft Ajax verreweg de meeste kans op zijn komst. Dat is best opmerkelijk te noemen, omdat het middenveld van oefenmeester Erik ten Hag al overvol is. De coach heeft (onder meer) Ryan Gravenberch, Davy Klaassen, Edson Álvarez, Mohammed Kudus en Jurgen Ekkelenkamp tot zijn beschikking, maar klaarblijkelijk wil de nummer één van de Eredivisie doorselecteren.

Claudinho heeft wél een unique selling point: dit seizoen was hij in Brazilië al goed voor liefst zeventien goals in 33 duels; een geweldig doelpuntengemiddelde voor een middenvelder. En met zijn techniek is ook niks mis:

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.