‘Perr Schuurs heeft beste trap in de benen van alle centrale verdedigers’

Per Schuurs krijgt de laatste tijd veel kritiek te verduren maar gisteren tegen Heracles Almelo speelde hij foutloos. Rapporteur Willy Dullens van De Telegraaf vindt dat de Limburger in de Eredivisie gewoon zijn mannetje staat.

De oud-voetballer schrijft namelijk: “Er is de laatste tijd best wat kritiek op hem, maar tegen Heracles Almelo bleef hij foutloos. Ik hoop dat hij die lijn kan doortrekken. Van alle centrale verdedigers in de Eredivisie heeft Schuurs in mijn ogen de beste trap. De foutjes moeten alleen uit zijn spel.”

Dullens noemt vervolgens wel een verbeterpuntje voor Schuurs: “In duels met sterke spitsen is hij nog niet zo’n beest als bijvoorbeeld Matthijs de Ligt, maar ik heb het gevoel dat dit wel kan komen.”

Formule1 Volg het FIFA ULTIMATETEAM op INSTAGRAM! En maak kans op een officieel WEDSTRIJDSHIRT VAN JE CLUPPIE!! Formule1

Nog niemand reageerde.

Reageer