‘Ajax wil transfersom voor Tagliafico gaan opkrikken’

Nicolas Tagliafico staat op het punt om zijn contract bij Ajax te verlengen. Op deze manier hopen de Amsterdammers een hogere transfersom voor hem te ontvangen. Dat meldt Freek Jansen, Ajax-clubwatcher van Voetbal International in de Pak Schaal Podcast.

“Het zat er al een tijd aan te komen. Tagliafico is er al bijna vier jaar en heeft er nooit een geheim van gemaakt nog een stap te willen maken. Dan moeten ze alleen niet de dvd’s van dit seizoen laten zien, hij is nog niet heel goed bezig”, aldus Jansen.

Dat Tagliafico nog niet zo speelt als de voorgaande seizoenen hoeft niet te betekenen dat er iets mis is. Jansen denkt dat de Argentijn gewoon even in een dipje zit. “Hij kan natuurlijk ook gewoon een mindere periode hebben. Dat heeft iedere voetballer wel eens. Maar hij is wel erg belangrijk geweest, er zit een bepaalde passie in”, sluit Jansen af.

Formule1 Volg het FIFA ULTIMATETEAM op INSTAGRAM! En maak kans op een officieel WEDSTRIJDSHIRT VAN JE CLUPPIE!! Formule1

Nog niemand reageerde.

Reageer