Ajax kan het bloed van de KNVB wel drinken

De clubs in de Eredivisie lopen vanwege het coronavirus een wel heel druk programma door. En daar bestaat de nodige irritatie over en zeker ook binnen Ajax. Dit weet Freek Jansen van Voetbal International te melden.

Hij wijst naar de afgelopen duels van Oranje: “Over de afgelopen twee weken zit er wel wat irritatie bij Ajax, over de interlandperiode en dan vooral de oefeninterlands. Dat vind ik volledig terecht: alle spelers moesten wel weer uitvliegen, je had ze ook een paar dagen rust kunnen geven. Ze hebben met vier man getraind! De hele selectie bestaat uit internationals, jeugdinternationals, en nu heb je in 31 dagen tien wedstrijden.”

Vervolgens komt de loting van de KNVB-beker ter sprake: “Ze hebben nu ook nog eens Utrecht erbij, daar zullen we in Amsterdam ook wel even over gescholden hebben gisteren, dat ze wéér in actie moeten komen. Je gaat gewoon heel veel wedstrijden spelen in een heel kort tijdsbestek. Dat is voor elke club vervelend…”

Formule1 Volg het FIFA ULTIMATETEAM op INSTAGRAM! En maak kans op een officieel WEDSTRIJDSHIRT VAN JE CLUPPIE!! Formule1

Nog niemand reageerde.

Reageer