‘Hakim Ziyech gaat alles kapotmaken bij Chelsea’

Ajax gaat met het vertrek van Hakim Ziyech veel kwaliteit inleveren. Zijn ploegmaat Andre Onana stelt dat de Amsterdammers een briljante speler gaan kwijtraken. Deze zomer maakt hij de overstap naar Chelsea.

“Als hij vertrekt, raken de briljantste speler van de ploeg kwijt. Dat wordt niet makkelijk”, zegt Onana in het afscheidsinterview van Ziyech door de NOS en Touzani TV. “Hij was er al toen ik hier kwam. We raken onze beste speler kwijt. Ik kan wel vragen waarom, maar ik begrijp zijn keuze wel.”

Onana is ‘blij en trots’. “Op wat hij allemaal voor Ajax heeft gedaan. Ik wens hem veel succes bij Chelsea. Hij gaat daar alles kapotmaken. Verder wil ik het niet over voetbal hebben, want iedereen kent hem al. En hij weet alles al over onze band. Ik weet niet wat ik moet zeggen. Deze jongen is waanzinnig.”

Formule1 Volg het FIFA ULTIMATETEAM op INSTAGRAM! En maak kans op een officieel WEDSTRIJDSHIRT VAN JE CLUPPIE!! Formule1

Nog niemand reageerde.

Reageer