‘Tagliafico in gesprek met meerdere clubs uit verschillende landen’

Nicolas Tagliafico lijkt zijn deze zomer te gaan opmaken voor een vertrek bij Ajax. Dit zegt zijn zaakwaarnemer Ricardo Schlieper tegenover de Italiaanse media.

Tagliafico is een van de spelers die mag vertrekken bij Ajax. Hij heeft er 2,5 jaar opzitten in Amsterdam. De Argentijnse linksback vindt het tijd voor een kijkje over de grens. “Dat is wel het plan. We zullen zien hoe de markt zich gaat ontwikkelen”, zegt Schlieper tegen PassioneInter.

Op de achtergrond zijn er ontwikkelingen gaande, vertelt Schlieper. “We hebben gesproken met clubs uit verschillende landen, maar je zult vast begrijpen dat deze zaken uiterst vertrouwelijk zijn.” Namen van clubs worden niet naar voren gebracht.

Atlético Madrid en FC Barcelona zijn al eens genoemd en nu schijnt ook Internazionale belangstelling te hebben. “Inter is zonder twijfel een geweldige club, maar ik moet benadrukken dat we geen contact hebben gehad”, zegt Schlieper.

Formule1 Volg het FIFA ULTIMATETEAM op INSTAGRAM! En maak kans op een officieel WEDSTRIJDSHIRT VAN JE CLUPPIE!! Formule1

Nog niemand reageerde.

Reageer