‘Feyenoord wil Ajax volgen en neemt harde maatregel’

Feyenoord heeft nog altijd geen besluit genomen over of er een nieuw stadion komt. Nu willen de Rotterdammers met het oog op Ajax een harde maatregel gaan doorvoeren.

RTV Rijnmond schrijft: “Enkele jaren geleden spraken Feyenoord, stadion en gemeente af dat het nieuwe stadion moet zorgen voor een flinke stijging van het spelersbudget. De club wil minimaal 25 miljoen euro per jaar uit het stadion ontvangen, met potentie op groei in de jaren erna. Een goed verstaander hoort in de interviews met de directie van Feyenoord dat zij dat bedrag inmiddels te laag vinden.”

“Feyenoord wilde die 25 miljoen om de strijd met concurrent Ajax aan te kunnen gaan. Maar in Amsterdam hebben ze de afgelopen vijf jaar niet stilgezeten. Een dergelijke stijging zou, met de kennis van nu, nog altijd niet voldoende zijn om het gat te dichten. Het stadionplan heeft vertraging opgelopen, intussen zijn de verhoudingen in de voetbalwereld wel veranderd”, aldus het regionale medium.

Formule1 Volg het FIFA ULTIMATETEAM op INSTAGRAM! En maak kans op een officieel WEDSTRIJDSHIRT VAN JE CLUPPIE!! Formule1

Nog niemand reageerde.

Reageer