‘Barcelona kent vraagprijs van Ajax voor Sergino Dest’

Sergino Dest is dichtbij een overstap naar FC Barcelona. Hij is dan ook te zien op de voorpagina van alle Catalaanse sportkranten.

Vooral Diario Sport pakt groot uit met Dest. Barça is zeer geïnteresseerd en informeerde al bij Ajax naar de transfersom. De Amerikaanse international moet twintig miljoen euro kosten. Dat is naar verluidt tien miljoen minder dan voor de uitbraak van de coronacrisis. Eerder werd een vergelijkbaar bod van Bayern München nog afgeslagen. De Bundesliga-topclub zit ook achter Dest aan, maar zijn voorkeur gaat uit naar de Catalanen.

Sport en El Mundo Deportivo benadrukken dat van een akkoord nog geen sprake is, maar zijn het erover eens dat Dest een belangrijke kandidaat is om Nélson Semedo op te volgen in Camp Nou. De Portugees bereikte geen akkoord over een nieuw contract. Hij staat in de belangstelling van Manchester City, maar de kans is groot dat hij in een transfer van Miralem Pjanic (Juventus) of Lautaro Martínez (Internazionale) wordt betrokken.

Formule1 Volg het FIFA ULTIMATETEAM op INSTAGRAM! En maak kans op een officieel WEDSTRIJDSHIRT VAN JE CLUPPIE!! Formule1

Nog niemand reageerde.

Reageer