‘Barcelona wil 100 miljoen betalen voor superduo met Frenkie’

FC Barcelona wil zich deze zomer graag gaan versterken met Kai Havertz. Dit weet het medium Sport te melden. De middenvelder staat onder contract bij Bayer Leverkusen en is daar één van de uitblinkers.

Lukt het Barça om de talentvolle international van het Duitse nationale team binnen te hengelen, dan heeft de nummer één van de Primera División opeens de beschikking over een nieuw jeugdig superduo: Havertz en Frenkie de Jong.

Het wordt wel heel erg lastig voor de Catalanen om de handtekening van zijn doelwit te bemachtigen, want in Leverkusen weet men heel erg goed wat men in huis heeft met Havertz. De club van oefenmeester Peter Bosz zou dan ook inzetten op een transferbedrag van 100 miljoen euro. En met het oog op de coronacrisis wordt dit natuurlijk wel een heel erg moeilijk verhaal.

Bosz liet eerder al weten over zijn pareltje: “Hij is komende zomer niet te houden. Dat wordt een transfer van 100 miljoen. Wat zeg ik: veel meer nog dan 100 miljoen.” Er ligt wel een kleine opening, want Bayer Leverkusen is geïnteresseerd in een samenwerking met Emerson, die door Barça aan Real Betis wordt uitgeleend. Misschien komt er dus wel een ruiltransfer aan…

Formule1 Volg het FIFA ULTIMATETEAM op INSTAGRAM! En maak kans op een officieel WEDSTRIJDSHIRT VAN JE CLUPPIE!! Formule1

Nog niemand reageerde.

Reageer
AJAX-SHIRT VERLOOT BIJ 2500!