‘Ajax gaat Andre Onana met grote korting verkoping’

Ajax heeft er een hekel aan om spelers met korting te verkopen maar in het geval van doelman Andre Onana lijkt dit toch te gaan gebeuren. Ze hebben een prijskaartje van 45 miljoen euro om hem gehangen maar volgens het medium El Mundo Deportivo is dit niet fair tegenover de sluitpost. Om die reden zou men akkoord gaan met een bedrag ergens tussen de dertig en veertig miljoen euro.

In het uiterste geval mag Onana dus al voor een miljoen of dertig verkassen, vijftien miljoen onder de vraagprijs. Daar zal Ajax in dat geval wel extra voorwaarden tegenover zetten. Er valt te denken aan gigantische bonussen of een riant doorverkooppercentage.

Onana heeft verschillende opties. Met name FC Barcelona, Chelsea en Paris Saint-Germain worden genoemd.

Formule1 Volg het FIFA ULTIMATETEAM op INSTAGRAM! En maak kans op een officieel WEDSTRIJDSHIRT VAN JE CLUPPIE!! Formule1

Nog niemand reageerde.

Reageer