‘De komst van Hakim Ziyech is voor volgend jaar niet goed genoeg’

Volgens Jiri Jarosik voormalig speler van Chelsea is de komst van Hakim Ziyech volgend seizoen niet voldoende. Hij vindt dat er meer spelers bij moeten gaan komen.

“Het werken bij Derby County of Chelsea brengt een ander soort druk met zich mee. Chelsea is vandaag de dag een van de grootste clubs ter wereld, dus het is geen makkelijk baan”, aldus Jarosik over zijn oude club.

“Lampard verkeerde vanaf het begin al in een moeilijke situatie, aangezien hij geen spelers kon aantrekken”, refereert Jarosik op het transferverbod. “Ze zijn het seizoen ingegaan met een jong team. Als ze mee willen doen om het kampioenschap, zullen ze spelers moeten aantrekken met meer ervaring, want de Premier League is een zware competitie. Ze presteren dit seizoen wisselvallig, maar dat gaat hand in hand met een jonge selectie.”

Chelsea moet het dit seizoen doen met meerdere jonge spelers, teruggekeerd van verhuurperiodes, stelt Jarosik. “Ik denk dat Chelsea zich goed aan het oriënteren is in aanloop naar de transfermarkt. De komst van Hakim Ziyech is niet genoeg, want ze hebben ook een brede bank nodig als ze mee willen doen om de titel. Ze moeten sterker worden om ook de grootste wedstrijden te winnen.”

Formule1 Volg het FIFA ULTIMATETEAM op INSTAGRAM! En maak kans op een officieel WEDSTRIJDSHIRT VAN JE CLUPPIE!! Formule1

Nog niemand reageerde.

Reageer
AJAX-SHIRT VERLOOT BIJ 2500!