‘Ajax strijd met Barca en Real Madrid om nieuwe Braziliaan’

Volgend seizoen spelen de Brazilianen Antony en Giovanni voor Ajax. Ze hebben ook al David Neres en Danilo onder contract en het zou zomaar kunnen dat er een vijfde Braziliaan gaat bijkomen.

Volgens het medium AS heeft Ajax zich namelijk gemeld in de race om Igor Gomes, een zeer hoog aangeschreven talent van Sao Paulo in zijn geboorteland. De Spaanse krant claimt te weten dat Ajax de enige ploeg is die zich al formeel heeft gemeld voor Gomes.

FC Barcelona, Real Madrid en Sevilla volgen de 21-jarige ‘Nieuwe Kaká’ ook op de voet, maar zijn dus nog niet concreet op de markt. De vraagprijs voor de technicus is niet bekend, maar zijn afkoopclausule wel: die bedraagt zo’n 50 miljoen euro.

Formule1 Volg het FIFA ULTIMATETEAM op INSTAGRAM! En maak kans op een officieel WEDSTRIJDSHIRT VAN JE CLUPPIE!! Formule1

Nog niemand reageerde.

Reageer
AJAX-SHIRT VERLOOT BIJ 2500!