‘Ajax raakt miskoop van 15 miljoen aan de straatstenen niet kwijt’

Afgelopen zomer kwam Edson Alvarez bij Ajax binnen als grote versterking. De Amsterdammers betaalden maar liefst 15 miljoen euro voor de Mexicaan die de verwachtingen in Amsterdam niet kon waarmaken.

De multifunctionele voetballer komt maar mondjesmaat in actie onder oefenmeester Erik ten Hag en eerder konden we al lezen dat hij wel een beetje klaar is met zijn situatie. Volgens media uit zijn vaderland bevindt Álvarez zich echter in een lastig parket.

Ajax tikte immers een flink bedrag af om hem naar de Johan Cruijff ArenA te halen en wil bij een eventuele verkoop een groot gedeelte van deze aankoopsom terugverdienen. De transferwaarde van de international van Mexico is echter gedaald van 15 naar 10 miljoen euro en er lijkt geen club te zijn die dit voor hem wil betalen.

Misschien is een verhuurperiode de enige werkbare oplossing. Wat dat betreft komt de clubnaam van LA Galaxy uit de Major League Soccer geregeld bovendrijven, maar het is niet bekend hoe serieus de Amerikanen precies zijn.

Formule1 Volg het FIFA ULTIMATETEAM op INSTAGRAM! En maak kans op een officieel WEDSTRIJDSHIRT VAN JE CLUPPIE!! Formule1

Nog niemand reageerde.

Reageer
AJAX-SHIRT VERLOOT BIJ 2500!