‘Myron Boadu verkast wellicht naar een opvallende nieuwe werkgever’

Volgens de Duitse media heeft Leverkusen-coach Peter Bosz zijn vizier gericht op de komst van Myron Boadu. De trainer is voor volgend seizoen opzoek naar iemand die de ballen in het mandje legt.

Wel is het natuurlijk zo dat de AZ’er een ontzettend dure optie is, want zijn transferwaarde wordt nu al geschat op ruim 20 miljoen euro. Slaat Bayer Leverkusen spijkers met koppen, dan ligt het in de lijn der verwachtingen dat Boadu minimaal de op twee na duurste aanwinst in de clubgeschiedenis wordt, na Lucas Alario (24 miljoen euro) en Kerem Demirbay (32 miljoen euro).

Ook Ajax wordt in de wandelgangen weleens in verband gebracht met de international van het Nederlands elftal, maar we weten dat technisch directeur Max Huiberts van AZ liever niet wil verkopen aan de buurman. Bovendien is Boadu ook voor de Amsterdammers een ontzettend dure optie.

Formule1 Volg het FIFA ULTIMATETEAM op INSTAGRAM! En maak kans op een officieel WEDSTRIJDSHIRT VAN JE CLUPPIE!! Formule1

Nog niemand reageerde.

Reageer