‘Ajax wil mogelijk voor gigantische transferverrassing zorgen’

Ajax houdt op het moment de verrichtingen van Davy Klaassen bij Werder Bremen in de gaten. Dit weet Ajx-watcher Mike Verweij van de Telegraaf te melden.

“De situatie van Davy Klaassen bij Werder Bremen werd voor de coronacrisis nauwlettend in de gaten gehouden. Mocht Werder Bremen degraderen, dan is de oud-aanvoerder wellicht relatief goedkoop op te halen. Dollend is dat tussen de speler en Marc Overmars al eens ter sprake gekomen”, laat Verweij weten op de website van de krant.

“Hij gaat altijd voorop in de strijd en koppelt loopvermogen en een functionele techniek aan goals. Logisch dat hij in beeld is, waarmee niet gezegd is dat Ajax ook voor hem gaat”, houdt Verweij een slag om de arm.

Formule1 Volg het FIFA ULTIMATETEAM op INSTAGRAM! En maak kans op een officieel WEDSTRIJDSHIRT VAN JE CLUPPIE!! Formule1

Nog niemand reageerde.

Reageer