‘Atlético Madrid brengt gigantisch bod uit bij Ajax’

Volgens de Spaanse media zit Atletico Madrid achter een speler van Ajax aan. Het zou gaan om de vleugelverdediger Nicolas Tagliafico. In het verleden was Luis Felipe de eerste keuze, maar die vertrok in de zomer van 2019 naar het Braziliaanse Flamengo. Sindsdien kampt trainer Diego Simeone een beetje met een probleempositie in zijn elftal.

Het is duidelijk dat Atlético flink zal moeten betalen om Tagliafico los te weken uit de Johan Cruijff ArenA. De transferwaarde van de Argentijn wordt geschat op 35 miljoen euro, maar vermoedelijk is een bod van die orde niet genoeg om directeur voetbalzaken Marc Overmars te overtuigen van een verkoop. Doen de Madrilenen er 10 miljoen euro bij, dan wordt het allemaal al een stuk aantrekkelijker.

Formule1 Volg het FIFA ULTIMATETEAM op INSTAGRAM! En maak kans op een officieel WEDSTRIJDSHIRT VAN JE CLUPPIE!! Formule1

Nog niemand reageerde.

Reageer