‘Hakim Ziyech krijgt peperdure concurrent bij Chelsea’

Chelsea wil zich komende zomer gaan versterken met de Braziliaan Phillipe Coutinho. Dit weet El Mundo Deportivo te melden. Hij speelt momenteel op huurbasis voor Bayern Munchen maar staat onder contract bij FC Barcelona.

Bij Barcelona kon de international nooit de verwachtingen inlossen toen hij voor veel geld in 2018 overkwam van Liverpool. Daardoor wordt hij dit seizoen gehuurd door Bayern. Der Rekordmeister kan hem definitief overnemen voor 120 miljoen euro, maar volgens de berichtgeving spendeert de Duitse clubleiding dat liever aan de komst van Leroy Sané of Kai Havertz.

Mocht Coutinho daadwerkelijk naar Chelsea komen zou hij een concurrent kunnen worden van Hakim Ziyech. Gezien de transferbedragen is de kans het grootste dat ze samen in het basis elftal komen. Beide spelmakers kunnen zowel op ‘tien’ spelen, als hangend vanaf de flanken. Coutinho heeft in Camp Nou nog een contract tot medio 2023 lopen.

Formule1 Volg het FIFA ULTIMATETEAM op INSTAGRAM! En maak kans op een officieel WEDSTRIJDSHIRT VAN JE CLUPPIE!! Formule1

Nog niemand reageerde.

Reageer